Kunstijsbaan Breda

Zeg. Pootje-over, kan jij het nog? Voor sommigen is het al jaren geleden dat zij voor het laatst op de ijzers hebben gestaan. Dus wat is er leuker dan eens te kijken of je het nog een beetje kan? Daarna een lekkere, warme chocolademelk met slagroom en een gevulde koek en oude tijden herleven! 


Prachtige 400 meter schaatsbaan


De schaatsbaan kent al jaren een enthousiast en sportief publiek. Niet alleen binnen Breda, maar ook in de regio West-Brabant en de schaatsminnende provincie Zuid-Holland. Ook maken veel Zeeuwen met groot plezier gebruik van de schaatsbaan. Ze houden op de Bredase kunstijsbaan zelfs het Zeeuws kampioenschap marathon schaatsen.


De schaatsbaan in Breda is de baan voor de recreatieve-, marathon- en wedstrijdschaatser! De accommodatie beschikt over een 400-meterbaan en een 30x60-meter ijsvloer. Beide zijn uitermate geschikt voor recreatief- en wedstrijdschaatsen. De schaatsbaan met in totaal ruim 6660m2 aan ijsoppervlakte, beschikt tevens over een sfeervolle horeca, een schaatsshop en diverse kleedruimten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om te schaatsen bij Kunstijsbaan Breda. Bent u daadwerkelijk van plan dit uitje te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €7,-

Tot 13 jaar en 65+ €5,25

Entree niet schaatsers €2,30

 


0 Recensies over Kunstijsbaan Breda

Hoeveel sterren geef jij Kunstijsbaan Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kunstijsbaan Breda te melden