Workshop zilveren sieraad maken

Lijkt het je leuk om zelf een uniek, eigen sieraad te maken? Een zilveren ring, een hanger of liever een plaatarmband? Onder deskundige begeleiding van een goudsmid ga je zagen, vijlen en polijsten en maak je zelf binnen 2 of 4 uur tijd een uniek sieraad naar eigen smaak. Laat je creativiteit in de vrije loop!


Tijdens de workshop van 4 uur ga je aan de slag om zelf een (oor)hanger of ring te zagen, vijlen en polijsten. Daarna ga je het sieraad verder bewerken met hamerslag of andere leuke elementen.


Tijdens de workshop van 2 uur ga je aan de slag met voorbereide materialen zoals een (oor)hanger of ring, waarop je een patroon gaat hameren of een zelfbedacht patroon kunt aanbrengen.


De workshops zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, en een leuk idee voor verjaardagen, familiedagen, feestjes en uitjes, of gewoon zomaar! Aan het eind van de workshop gaat iedereen met een eigengemaakt sieraad naar huis. 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Workshop zilversmeden 2 uur €55,01

Workshop zilversmeden 4 uur €69,95

Parkeren is gratis


Alle prijzen zijn inclusief materiaal (1ste gehate zilver), gebruik van gereedschap, koffie, thee, sapjes en zoete en hartige hapjes.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Workshop zilveren sieraad maken

Hoeveel sterren geef jij Workshop zilveren sieraad maken?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop zilveren sieraad maken te melden