Speelparadijs Kabonk

(3/5)  12 recensies

Kabonk is een fantastische, kleurrijke, grootse plek van 3.300 m2 waar beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar verbinden op zeven waanzinnige verdiepingen!
Elk kind is vrij om de wereld om zich heen te verkennen en te ervaren op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Kabonk is de plek waar dat kan en mag.. Het laat ouders, verzorgers, grootouders en kinderen vrij in het beleven van het moment. Maak kennis met een plek waar je kunt rennen, springen en klauteren.. Een plek waar je alleen of samen met je vrienden en vriendinnen zonder zorgen avonturen kunt beleven en jezelf en elkaar kunt uitdagen! En een plek waar je kunt relaxen, uitrusten, rond kunt kijken naar alle mooie en gave dingen om je heen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Tijdslot 1: Binnenkomst tussen 9:00 en 11:00 uur

Tijdslot 2: Binnenkomst tussen 11:00 en 13:00 uur

Tijdslot 3: Binnenkomst tussen 13:00 en 15:00 uur

Tijdslot 4: Binnenkomst vanaf 15:00 uur tot sluitingstijd (17:30 uur)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 t/m 3 jaar €6,50

4 t/m 17 jaar €9,50

10-rittenkaart €73,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


12 Recensies over Speelparadijs Kabonk

(Pagina 1 van 2)

 

"Leuk voor spelende kinderen maar dat is het"

Jeroen   -   26-03-2023

26-03-2023

Reageer op deze review

"Leuk voor spelende kinderen maar dat is het"

Het is erg onoverzichtelijk waar je kinderen zijn. Word wel goed schoon gehouden. Dan de horeca voor volwassenen zijn er geen fatsoenlijke (plastic) glazen, nee die verrotte papieren rietjes. Het eten is matig en vrij prijzig. We wilden sundae bestellen maar dit was niet te verkrijgbaar zonder het ergens te melden. Afrekenen van eten op 2 verschillende plaatsen. Je kan wel contant betalen maar dan alleen gepast. Dit slaat nergens op. Al met al gewoon kut park, Monkey Town word het gewoon weer de volgende keer

Lees verder  


"Top, maar …"

Fam Aardbonk   -   22-10-2022

22-10-2022

Reageer op deze review

"Top, maar …"

7 verdiepingen speelplezier, kinderen kunnen onbezorgd spelen en alle energie kwijt. Onoverzichtelijk is logisch, want het is een binnenspeeltuinmet allemaal verschillende speelgebieden, wil je overzicht, ga je op een grasveld zitten, die mensen zeuren. Het eten is wat je kan verwachten, net als in een pretpark, matig, maar te doen. Er is alleen een grote MAAR. De schoonmaak is met de maanden slechter geworden, overal is stof en kruimels, vooral in de hoekjes en overal onder, de WC’s zijn bijna altijd dicht, behalve op de begane grond, het jonge personeel is zeer ongemotiveerd. Jammer dat deze aandacht is verslapt vergeleken met het begin. Laat het geen monkey town worden …

Lees verder  


"Fantastisch leuk met 7 verdiepingen"

Jolanda   -   20-08-2022

20-08-2022

Reageer op deze review

"Fantastisch leuk met 7 verdiepingen"

De binnenspeeltuin kabonk is een uitdagende binnenspeeltuin. Wij zijn altijd naar joepie Breda geweest. Helaas is deze et niet meer. Na lang zoeken en verschillende reviews te lezen zijn wij bij kabonk terecht gekomen. Het is daar fantastisch, leuk met 7 verdiepingen. Er is genoeg te doen.

Lees verder  


"Leuk concept"

Sso   -   03-10-2021

03-10-2021

Reageer op deze review

"Leuk concept"

Toen we binnen kwamen was het heel kill en totaal geen sfeer. Opzich een leuk concept, Maar het eten slaat helemaal nergens op. Een grote patat is net zo groot als een normale en dan krijg je halve uien ringen bij je patat speciaal en op de frikandel zitten wel gesnipperde uitjes met heel weinig saus !! Hamburger waren koud. Voor ons allemaal Geen Herhaling Vatbaar.

Lees verder  


"De kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen"

Priscilla   -   28-08-2021

28-08-2021

Reageer op deze review

"De kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen"

We hebben deze plek ontdekt via internet om iets te kunnen doen tijdens de vakantie met slecht weer. We zijn hier 2x geweest en de kinderen (6,7 en 9) hebben een hele leuke tijd gehad. Jammer van de tijdsblokken, maar begrijpelijk ivm de huidige situatie. Want de kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen. We gaan zeker terug voor nog een leuke dag Kabonk!!

Lees verder  


"Hectisch "

Jolanda   -   14-08-2021

14-08-2021

Reageer op deze review

"Hectisch "

Is niet overzichtelijk. Je hebt totaal geen zicht op je kinderen. We zaten helemaal beneden, ga ik naar boven om me kinderen te zoeken zaten paar andere kinderen elkaar even bij te werken zonder toezicht. Vond het een afschuwelijke plek.

Lees verder  


"Heel slecht "

Patty   -   28-07-2021

28-07-2021

Reageer op deze review

"Heel slecht "

Met een tijdslot van 13:30 tot 17:30 En dan 30 min buiten staan wachten in de regen met je kinderen super super slecht


"Hysterische herrie, leuk voor de kids."

I. Kamp   -   25-07-2021

25-07-2021

Reageer op deze review

"Hysterische herrie, leuk voor de kids."

Het enorme geluid viel direct op. Een normaal gesprek met een tafelgenoot voeren zit er niet in, tenzij je de hele tijd wilt schreeuwen. Wij hadden een kinderfeestje, op zich goed geregeld. Alleen lastig dat je steeds van je plaats moet om zelf alles te regelen. Wij zaten op de 2e verdieping. Op de 1e verdieping drinken en ijsje halen, gebakje beneden halen. Die lift is idd toegankelijk voor iedereen. Het staat er op, kinderen alleen onder begeleiding. Maar die zie je niet hoor als jij op 2 zit en de kinderen overal en nergens zijn. Ik vind het geheel heel erg onoverzichtelijk. Met onze leeftijdsgroep (9 jaar) niet zo'n probleem, maar met jonge kinderen echt niet geschikt. Wij komen er niet terug. Liever iets rustigers zoeken.

Lees verder  


"Slechte veiligheid voor de kleine peuters"

Heidi   -   20-09-2020

20-09-2020

Reageer op deze review

"Slechte veiligheid voor de kleine peuters"

Kleine peuters kunnen binnen een paar seconden in de lift .....ze kunnen zo naar buiten lopen,peutergebied is niet afgezet, waardoor het zo binnen een flits naar de afdeling voor de grote kinderen kan gaan,bestek karren zijn niet afgeschermd,peuters konden zo zeer snel met bestek rondlopen met alle gevolgen van dien,het restaurant is ook niet afgeschermd. Kindertv is ook niet beveiligd,peuters konden zo met de stekker spelen. Tafels werden tussendoor niet gereinigd. Met een verjaardagsfeestje wordt je op de eerste verdieping neergezet,waar peuters en kleine kindjes helemaal niet veilig kunnen lopen vanwege trapjes en voor hun gevaarlijke kinderattracties,een slechte zaak vind ik zelf...een verjaardagsfeestje kost een hoop en dan wordt je zo weggezet..... Nog nooit meegemaakt bij andere kinderparadijsen. Contact gelegd met Kabonk maar vanuit daaruit eerst alles heel gemakkelijk weggewimpeld,en je moest maar op je eigen kind letten....

Lees verder  


"Verbaasd over wat er allemaal te doen is"

Yvonne   -   20-08-2020

20-08-2020

Reageer op deze review

"Verbaasd over wat er allemaal te doen is"

Gisteren Kabonk bezocht met 2 kinderen van 8. Wat een onwijs leuk concept. Ik was echt verbaasd over wat er allemaal te doen was. Klim en klauteren, trampolines, een voetbal/basketbal kooi, een freerun parcours, en een heel tof spel die je op de trampoline kan spelen met een tv scherm. Een soort Wii sports idee. Daarnaast meer dan genoeg personeel maar wat mijn vriendin en mij vooral opviel wat de prijs/kwaliteit en aanbod van de horeca die top was! Heerlijke speciaal koffie, appeltaart en een onwijs lekker broodje op. De keuze is reuze en de kwaliteit vd producten ook echt goed voor een speelparadijs! Wij komen zeker terug!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Kabonk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Kabonk te melden