Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek.


Kasteelplein


Wakker worden en nog even verder dromen. Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites welke zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen één kamer gelijk maar elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en Zuid Afrikaanse accent. Door het open raam hoort u de vogels. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. U zakt terug in de weelderige kussens en geniet van een kopje thee en een warme croissant. Heden en verleden komen hier samen.


Serre Restaurant


Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant is misschien wel de mooiste plek in Nederland om van uw lunch of diner te organiseren. Een prachtig uitzicht over het landgoed, tropische planten en fraai gedekte tafels. Chef-kok Tom Langenkamp verrast u graag met zowel klassieke als moderne en spannende culinaire creaties. De keuken en het restaurant worden door Michelin met drie rode bestekjes beoordeeld als bijzonder aangenaam.

 

 


0 Recensies over Kasteel Engelenburg

Hoeveel sterren geef jij Kasteel Engelenburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Engelenburg te melden