Kinderboerderij 't Veldje

Kinderboerderij 't Veldje heeft als primaire doel het dichterbij brengen van de dieren bij de mensen. Ze zijn niet voor niets een boerderij midden in een woonwijk! Daarbij proberen zij de buurtbewoners, en met name de kinderen in de buurt, zoveel mogelijk kennis te laten maken met boerderijdieren zoals: een koekalf, schapen, kippen, konijnen, cavia's, geiten en volièredieren.

 

Alle dieren zijn enorm tam. Het is namelijk de bedoeling dat de kinderen lekker kunnen knuffelen met de dieren. Overdag staan de dieren in de wei en op een "knuffelplein". Dit is een bestraat gedeelte waar de kinderen naar hartelust kunnen knuffelen met de dieren zonder dat ze in de modder 'wegzakken'. Ook lopen bij 't veldje bergeenden en kippen rond net als op een echte boerderij.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 12:00 uur

Woensdag 14:00 tot 16:00 uur

Zaterdag en zondag 14:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kinderboerderij 't Veldje

Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij 't Veldje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij 't Veldje te melden