Lunchroom Lievestro

Wat is er nu heerlijker dan lekker te ontspannen en genieten op het grote terras op het plein of lekker onder de luifel onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje, zoals een Cornet of een dorstlessende Swinckels. En ook voor de wijnliefhebber hebben we een uitgebreid assortiment aan heerlijke wijnen voor zowel op het terras als bijpassend aan onze gerechten. Of proef eens één van onze heerlijke koffie-varianten, elk kopje vers gemalen! U kunt heerlijk genieten van de rust en de ruimte terwijl de kinderen lekker spelen op het plein.



Zin om thuis te genieten van een overheerlijk hoofdgerecht, maar geen zin om zelf te koken? Kom dan nu langs bij Brasserie Lievestro en haal een lekkere maaltijd af. Alle gerechten worden bereid met verse en ambachtelijke ingrediënten, en dat proef je. Dat wordt smullen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 9:00 tot 20:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lunch vanaf €2,95

Diner vanaf €12,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Lunchroom Lievestro

Hoeveel sterren geef jij Lunchroom Lievestro?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Lunchroom Lievestro te melden