LAM Museum

Het LAM is er voor iedereen die nieuwsgierig is, in het bijzonder voor kinderen en jongeren en hun families. Een optimaal bezoek aan het LAM is een bondig bezoek. LAM gelooft dat het zoveel leuker is om een paar kunstwerken echt te bekijken, dan alles een beetje.


Kijken en ontdekken

Onbevangen kijken, een open blik. Zelf ontdekken. Daar draait het om in het LAM. Daarom vind je hier geen tekstbordjes met informatie over wie de kunstenaar is, het formaat en wanneer het werk gemaakt is. Ben je eenmaal gegrepen door het werk en wil je verder de diepte in, dan vertellen ze je natuurlijk graag meer over het verhaal van de kunstenaar.


Digitale tour

Voor extra informatie en kijktips is er ook een digitale tour op je eigen smartphone of tablet. Maak gebruik van het wifi-netwerk en start jouw persoonlijke ontdekkingstocht. De medewerkers helpen je graag.


Jij bepaalt

Ze prikkelen je met weetjes, kijktips, achtergrondinformatie en filmpjes en helpen je zo nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben in het kijken. Wij geven de handvatten, jij bepaalt welke je wilt gebruiken. De kwaliteit van het bezoek ligt in jouw handen. Bekijk hier onze animatie over hoe een bezoek aan het museum kan gaan.


Lekker naar buiten

Na een bezoek aan het museum kun je genieten van het mooie Landgoed Keukenhof, iets lekkers bij een van de horecagelegenheden en de gezellige kinderboerderij. Veel plezier!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 13.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 11.00 tot 17.00 uur

Zondag 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Regulier €7,50

Kinderen €5,00

 


0 Recensies over LAM Museum

Hoeveel sterren geef jij LAM Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van LAM Museum te melden