Land van Fluwel

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Avonturiers en levensgenieters gaan terug de natuur in. Prieken en prutten bij Strand van Fluwel en beleven wilde avonturen op het Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en verleg je grenzen. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van onze bekendste bloem de tulp.


Land van Fluwel


Tussendoor verwen je de inwendige mens op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken. Dit gebeurt in deze bijzondere tijd volgens het take away concept waarbij je ergens in de ruimte een plekje zoekt om te genieten. Tussendoor spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.


Strand van Fluwel


Nieuw in de 2020 is Het kleine Land. Een speelplaats voor de allerjongste jeugd vanaf 1,5 jaar waarbij ze de basis kunnen leggen voor leven vol groot avontuur! Daarnaast heeft het park deze winter de nodige vernieuwingen doorgevoerd aan bestaande belevenissen. Laat je verrassen!


Afhankelijk van mogelijkheden en de wensen, vul je dit dagje uit zoals dat het beste bij jullie past. Een ding geldt voor iedereen: Even lekker helemaal vrij in de bol op het weidse en prachtige landgoed.

 

Openingstijden

In juli en augustus dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur

Maandag t/m vrijdag 12.00 tot 18.00 uur

Weekend en feestdagen 10.00 tot 18.00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen 3 t/m 13 jaar €10,00

Kinderen 2 jaar €6,00

Kinderen 0-1 jaar gratis

Volwassenen (14+) €9,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Land van Fluwel

Hoeveel sterren geef jij Land van Fluwel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Land van Fluwel te melden