The Recruits Immersive escape room experience

Na maandenlange training hebben jullie je militaire basistraining succesvol afgerond en jullie zijn niet onopgemerkt gebleven! De Dutch Secret Agency (DSA) is aan het rekruteren voor de Nederlandse geheime dienst en jullie zijn aangedragen als kandidaten.


Immersive escape room


Jullie ontvangen als team een uitnodiging voor de ultieme toelatingstest. In het geheime recruitment centrum te Woerden is 1 op 1 een locatie nagebouwd van de Glavnoje Razvedyvatelnoje Oepravlenije (GROe), de hoofdinlichtingendienst van de Russen. In deze simulatie ondergaan jullie als “The Recruits” de ultieme test om te zien of jullie kunnen toetreden tot de DSA.


Missie

Infiltreer de high-tech locatie van de Russische geheime dienst en ontdek de geheime plannen van de GROe. Jullie werkwijze bepaalt de uitslag van deze ultieme toelatingstest: PASS or FAIL.


Jonge Rekruten

Dezelfde kamer, maar een andere verhaallijn en eenvoudigere puzzels, speciaal voor gezinnen of kinderfeestjes! Een groep heeft de schone brandstof van de toekomst uitgevonden! Het verkopen van hun vieze brandstof levert hen echter veel meer geld op dus daarom willen ze hun uitvinding liever geheim houden. Jullie gaan als spionnen naar binnen om deze uitvinding te stelen, zodat we het milieu kunnen helpen! Bij het inbreken gaat echter de hoofddeur dicht en moeten jullie, behalve de brandstof stelen, ook nog puzzels oplossen om er weer uit te kunnen komen…
Doordat ze de spanningsgraad kunnen aanpassen is deze versie geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook zeker de moeite waard voor tieners en volwassenen. Er zal geen acteur meedoen aan deze versie. Op ontspannen wijze wordt er vanaf afstand hulp geboden, zodat succeservaring gegarandeerd is. Deze versie duurt ruim 60 minuten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Immersive experience: The Recruits

2 personen €100,00

3 personen €129,00

4 personen €149,00

5 personen €159,00

6 personen €169,00


Gezinsversie: Jonge rekruten

2 personen €100,00

3 personen €119,00

4 personen €129,00

5 personen €139,00

6 personen €149,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Recruits Immersive escape room experience

Hoeveel sterren geef jij The Recruits Immersive escape room experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Recruits Immersive escape room experience te melden