Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert is een vakantiepark gelegen midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt. Recreatieplas de IJzeren Man ligt op loopafstand en biedt verkoeling in de warme zomerse maanden. Bij Résidence de Leuvert, slechts 15 minuten rijden vanaf Den Bosch, kunt u kamperen of een accommodatie huren. De faciliteiten op ons vakantiepark zijn geschikt voor jong en oud. De kinderen springen, dansen en spelen met het enthousiaste animatieteam of vermaken zich opperbest in de speeltuin. Het verwarmde buitenzwembad met kinderbad is favoriet onder alle gasten. In het restaurant en bij de bar kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De gratis Wifi zorgt ervoor dat het thuisfront niets hoeft te missen van uw heerlijke vakantie bij Résidence de Leuvert in Brabant.


Kamperen:

Résidence de Leuvert beschikt over ruime kampeerplaatsen. Bij Résidence de Leuvert is het gezellig kamperen. Op de kampeerplaatsen beschikt u over een 10 ampère elektriciteitsaansluiting. Neem uw tent, caravan of camper mee en geniet van een heerlijke kampeervakantie midden in de natuur van Noord-Brabant.


Verhuur:

Bij Résidence de Leuvert staan prachtige vakantiewoningen geschikt voor 4, 5 of 6 personen waarbij u een keuze heeft tussen comfort en deluxe. De moderne vakantiewoningen beschikken over een ingerichte keuken voorzien van onder andere een koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron, en Senseo koffiezetapparaat. De eenpersoons boxspring bedden en stapelbedden zijn voor u opgemaakt als u aankomt en zorgen voor een goede nachtrust. Wanneer het zonnetje schijnt geniet u op het terras van uw vakantiewoning.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Résidence de Leuvert

Hoeveel sterren geef jij Résidence de Leuvert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Résidence de Leuvert te melden