PLAY ON. Voetbalkamp

De nieuwste Football Experience komt deze zomervakantie naar Nederland. Op 15 voetbalclubs door het hele land kunnen alle jongens en meiden tussen 6 en 14 jaar naar een PLAY ON. voetbalkamp komen. In samenwerking met o.a. Bart Ramselaar, Urby Emanuelson, Oussama Idrissi en Desiree van Lunteren ambassadeurs van PLAY ON., wordt een speciaal weekprogramma samengesteld waardoor elke deelnemer na een week een zichtbaar betere voetballer wordt! Alle facetten van het voetbal komen aan bod en er is natuurlijk ook ruimte voor (voetbal-) spellen.



De PLAY ON. voetbalkampen voor het goede doel! Een deel van de opbrengsten gaat naar Spieren voor Spieren. Daley Blind, ambassadeur van Spieren voor Spieren én vrienden van Spieren voor Spieren: Jan Vertonghen, Luuk en Siem de Jong hebben speciaal voor de PLAY ON. Voetbalkampen compleet hun eigen trainingsprogramma samengesteld: ‘The Next Best Training’. Ieder kamp heeft een winnaar en ontvangt de enige echte Spieren voor Spieren bokaal!


Naast de eerder genoemde ambassadeurs zullen er op de kampen ook clinics worden verzorgd door o.a. Calvin Stengs, Orkun Kökcü, Maduro Hedwiges, Joey Veerman, Kelly Zeeman en nog veel meer bekende voetballers en voetbalsters!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De kampen vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Het eerste kamp in de regio Amsterdam vindt plaats bij voetbalvereniging AFC in de week van 20 t/m 24 juli. Er staan meerdere kampen gepland bij voetbalverenigingen door heel Nederland


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een ticket voor een 5-daags kamp is €299,- inclusief tenue, lunch, drinken en tussendoortjes. Voor een enkele dag zijn de kosten €75,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over PLAY ON. Voetbalkamp

Hoeveel sterren geef jij PLAY ON. Voetbalkamp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van PLAY ON. Voetbalkamp te melden