Midden Nederland NaviGame - Autorally

Een fantastische autorally die je de mooiste plekken van Midden Nederland laat zien.De Midden-Nederland autorally is een interessante autorally die met iedere auto is te volgen, op iedere dag tussen zonsopgang en zonsondergang. Je rijdt de autorally met behulp van de RLLY app. Deze app maakt gebruik van het kompas en de afstandmeter op jouw telefoon. De rally is opgebouwd uit waypoints. Als je de rally start op het startpunt (Ede Gelderland) volg je telkens het kompas, op weg naar het volgende waypoint. Op deze manier volg je een mooie route zonder te weten waar je naar toe gaat!


Als je je binnen x meter van een waypoint bevindt, herkent de app dat en wordt je een opdracht voorgelegd. Op verschillende waypoints zijn opdrachten opgenomen, de score van alle opdrachten wordt verzameld en aan het eind van de rally kun je jouw score t.o.v. andere deelnemers zien! 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Startpunt: Ede / Duur: 4-6 uur / Afstand: Ca. 80 km

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kosten zijn 29,50

 


0 Recensies over Midden Nederland NaviGame - Autorally

Hoeveel sterren geef jij Midden Nederland NaviGame - Autorally?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Midden Nederland NaviGame - Autorally te melden