Kasteel de Keverberg

Een van de oudste kastelen van ons land is tevens ook het modernste. Kasteel de Keverberg is in 2015 in een nieuw jasje gestoken. En nu is het met haar ligging aan de Maas een unieke vergaderlocatie, trouwlocatie en feestlocatie. Op de grens van Noord- en Midden-Limburg is het ook een perfect onderdeel van een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje.


Kasteel de keverberg


Code keverberg

Door een van de creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geďnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel. Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk


Code Keverberg


Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door partner Buiten Zinnen, gaat u door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en komt u achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp. Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.


Het geheim van de Baron


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag 11.00 tot 17.00 uur

Woensdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen (vanaf 13 jaar) €7,50

Kinderen 5 t/m 12 jaar €3,50

Peuter/kleuter gratis < 5 jaar

Code Keverberg (incl. entree) €13,50

Code Keverberg (incl. entree) kids €8,50

Geheim van de Baron (incl. entree) €13,50

Geheim van de Baron (incl. entree) kids €8,50

 


0 Recensies over Kasteel de Keverberg

Hoeveel sterren geef jij Kasteel de Keverberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel de Keverberg te melden