Roompot Weerterbergen

(4.5/5)  2 recensies

’s Morgens wakker worden met vogels die fluiten en een eekhoorntje in de tuin? Zo rustig begint een dag op het bruisende vakantiepark Weerterbergen. Nadat u verse broodjes heeft gehaald, kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen, vissen, knutselen, fietsen… op Weerterbergen zijn er echt ongelofelijk veel mogelijkheden. Met een eigen pizzeria, buffetrestaurant en snackbar staat er bovendien elke vakantiedag iets lekkers op het menu. U verblijft er in eenvoudige huisjes die voorzien zijn van alle gemakken, met naar wens zelfs een eigen steiger en roeiboot. Komt u een feestje vieren met de complete familie of de hele straat, dan is een grote familievilla ideaal.

 

 


2 Recensies over Roompot Weerterbergen

(Pagina 1 van 1)

 

"Hele leuke vakantie plek"

Riven   -   17-07-2019

17-07-2019

"Hele leuke vakantie plek"

Je kan er heel veel doen, zwemmen in binnen en buiten zwembad, trampoline springen, golfen, en er zijn nig veel meer leuke dingen. De winkels zijn best wel leuk en ik ga er dit weekend nu voor de derde keer naartoe 😀

Lees verder  


"Heerlijke plek voor een vakantie met goed en slecht weer"

Anne   -   15-05-2018

15-05-2018

"Heerlijke plek voor een vakantie met goed en slecht weer"

Wij hebben hier in het weekend van Koningsdag een heerlijke vakantie gehad. In het park is erg veel te doen zoals bijvoorbeeld zwemmen, trampoline springen, midget golf, glowgolf, klimmen, spelen in binnen- en buitenspeeltuinen en diverse andere dingen die georganiseerd worden. Wij hebben ons geen seconde verveeld. Alles was netjes, goed onderhouden en schoon. Enige nadeel is dat bovenop de vakantie voor bijna alle activiteiten nog extra betaald moest worden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Roompot Weerterbergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot Weerterbergen te melden