Landal Hoog Vaals

Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime accommodaties van Landal Hoog Vaals. Met een golfbaan, beautysalon en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit vakantiepark. De omgeving is al net zo heerlijk. Beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint Pietersberg. Maar ook Maastricht en de keizerstad Aken liggen in de buurt. Vanuit Vaals ontdekt u Limburg op zijn mooist. Met de glooiende heuvels, spectaculaire mergelgrotten en de temperatuur die hier altijd nét iets hoger is dan in de rest van Nederland, waant u zich een beetje in het buitenland.


Uw ruime, twee verdiepingen tellende accommodatie is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes. Ook in de accommodatie ontbreekt het u aan niets. Een aantal grote accommodaties is heerlijk luxueus met een sauna en zonnehemel. En heeft u zin in een potje golf? Landal Hoog Vaals heeft ook een golfbaan.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landal Hoog Vaals

Hoeveel sterren geef jij Landal Hoog Vaals?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Hoog Vaals te melden