Café de Oude Haven Apeldoorn

(2.3/5)  3 recensies

Helaas, Café de Oude Haven is gesloten. Gelukkig zijn er genoeg andere cafés en restaurants in Apeldoorn en omgeving.


Bekijk ook


Het café is gevestigd in een monumentaal pand aan het Apeldoorns Kanaal in het centrum van Apeldoorn. Je kunt bij hun terecht voor een kop koffie, een gezellig avondje tafelen en natuurlijk voor de borrel. Ook kun je bij hun terecht voor een feestje of partij en iedere zondagmiddag hebben zij vanaf 16:00 live muziek in het café. Voor ieder wat wils!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag  van 16:00 tot 23:00 uur

Zondag van 15:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Plate service vanaf €12,50

Borrelhapjes vanaf €5,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Café de Oude Haven Apeldoorn

(Pagina 1 van 1)

 

"Zeer slecht"

P. K.   -   07-10-2021

07-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zeer slecht"

Een actiemenu gegeten: echt waardeloos. Koud, zeer weinig, burgers komen uit vriesvak supermarkt op een uitgedroogd bolletje. Sate is smakeloos en paar piepkleine stukjes aan een prikkertje. Vis was niet voorradig. Nooit weer!

Lees verder  


"Leuk cafe, met heerlijk eten."

Jody   -   03-09-2021

03-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk cafe, met heerlijk eten."

Geweldig leuk plekje aan het kanaal. Het eten is erg lekker en ruim voldoende, met een heerlijk ijsje na. De uitbaters zijn erg hartelijk en gezellig, vlotte bediening. Kortom een echte aanrader

Lees verder  


"Nog nooit zo slecht gegeten"

D.   -   02-01-2021

02-01-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Nog nooit zo slecht gegeten"

Vandaag hadden wij voor 6 personen een hoofdgerecht besteld met vooraf stokbrood met kruidenboter. Het eten kan een keer tegenvallen maar zoals vandaag hebben wij niet eerder meegemaakt. Voor 6pers hadden wij twee mini afbakbroodjes met een mini klein bakje kruidenboter en tapanade (klein beetje tapanade en veel olie) de hoofdgerechten waren kleiner als een gemiddeld kindermenu (voorbeeld 1 satestokje waar drie kleine stukjes witvis/zalm aan zaten, hooguit 15 patatjes en iets wat salade moest zijn en door de hele bak lag. Het eten was steenkoud (18.00 gereserveerd, 17.55 aanwezig en om 18.30 het eten meegekregen) de burgers was het brood zo hard van dat je dit niet kon eten. Saté zaten twee mini stukjes op een stokje. Besloten om de aanbieder te bellen. Gezegd: ik zou niet snel bellen. Wij eten wekelijks buiten de deur en heb nooit eerder een restaurant gebeld. Toch nu besloten om het wel te doen. Alles zoals hierboven uitgelegd en gezegd ik wil het graag delen omdat dit naast het voor ons vervelend is voor u als ondernemer ook niet prettig is. De eigenaar geeft aan dat het wel is misgaat, zijn antwoordt ‘ach er zijn genoeg tevreden mensen. Dus overleven doe ik toch wel.’ Was geen mogelijkheid om vanavond tot een oplossing te komen. Zit ik met eters🙈 Maar naar de snackbar gereden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Café de Oude Haven Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Café de Oude Haven Apeldoorn te melden