A4 Drive-in Bioscoop

(5/5)  1 recensies

In Roelofarendsveen, aan de A4 opent de A4 Drive-In Bioscoop haar deuren. Of eigenlijk: de parkeerplaats! Waar normaal gesproken auto’s van reizigers van Schiphol staan, staat nu een scherm van tien bij vijf, waarop films draaien die vanuit de eigen auto te bekijken zijn. In de jaren zestig was dit vooral in Amerika erg populair. Nu, in tijden van corona gaan we terug naar de basis met evenementen van weleer. Maar dan wel met de techniek van nu: het scherm geeft ook bij daglicht perfect beeld.


Vanaf elke plek is de film goed te zien, het geluid wordt geregeld via de FM-frequentie op de autoradio. Eten en drinken bestellen kan vanuit de auto bij een van de foodtrucks, zodat een uitje naar de A4 Drive-In een complete beleving wordt voor het hele gezin. Er passen tachtig auto’s in de ‘zaal’ dus vergeet niet op tijd te reserveren!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over A4 Drive-in Bioscoop

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig"

Jordy   -   22-09-2020

22-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldig"

Super ervaring


Hoeveel sterren geef jij A4 Drive-in Bioscoop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van A4 Drive-in Bioscoop te melden