Molecaten Park Flevostrand

(1/5)  1 recensies

Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, tegenover Harderwijk, ligt Molecaten Park Flevostrand. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur verkennen of cultuur proeven in de voormalige Zuiderzeestad Elburg.


Flevostrand is opgedeeld in een strandcamping en een binnendijkse camping. Op de strandcamping kampeert u prachtig aan het water en is het genieten van het uitzicht over het water. Binnendijks verblijft u als kampeerder dichterbij de centrale faciliteiten. Aan u dus de keus! Liever iets ‘huren met de sfeer van kamperen’? Dat kan! Binnendijks verhuren we o.a. compleet ingerichte safaritenten, kampeer cabins en knusse chalets met veranda!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Molecaten Park Flevostrand

(Pagina 1 van 1)

 

"Horeca slecht"

Thijs   -   26-04-2022

26-04-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Horeca slecht"

Bediening horeca bar slecht snap niet dat landal hiermee samenwerkt


Hoeveel sterren geef jij Molecaten Park Flevostrand?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Molecaten Park Flevostrand te melden