Workshop voor kinderen: Up-cycling sneakers

Onder begeleiding van Helina Guleria is het mogelijk voor kinderen een workshop te volgen in haar studio te Haarlem. Een korte introductie zal gegeven worden tijdens de start van de workshop over Helina’s projecten en hoe deelnemers door middel van verven met de verzorgde materialen hun eigen creative ideeën kunnen vertalen op hun sneakers.


Onder de naam Design Studio Guleria werkt Helina Guleria als freelance artiest en ontwerpster. Haar werk staat bekend om vrolijke, gekke en kleurrijke prints. Helina vind het belangrijk om rekening te houden met de natuur en het behoud hiervan. Er zijn diverse projecten waar oude objecten geupcycled zijn tot nieuw.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en vrijdag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Workshop kost €35,- per deelnemer

Duur workshop is ongeveer 2 uur

Leeftijd van 6 t/m 14 jaar


Inclusief Limonade & huis gemaakte mueslireep, inclusief Verf materiaal, inclusief Set van funky gekleurde schoen veters Exclusief Sneakers; het staat toe dat elke deelnemer zijn eigen paar kan meenemen en in de juiste maat. Bij voorkeur leer (geen suede) & textiel, lichte kleur en gebruikt (zonder grote schade)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Workshop voor kinderen: Up-cycling sneakers

Hoeveel sterren geef jij Workshop voor kinderen: Up-cycling sneakers?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop voor kinderen: Up-cycling sneakers te melden