Familiepretpark Mini Mundi

Ontdek Mini Mundi, ook bekend als Klein Walcheren, een miniatuurpark met verlaagde wandelpaden die de exacte contouren van Walcheren volgen. De schaalmodellen, op 1 op 20 schaal, tonen veel monumentale gebouwen, variërend van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.


Samen in het treintje


Beleef samen met de hele familie de opwinding van de achtbaan of de schommelschuit. Klim en klauter in de boulderduinen of op het obstakelstrand, stuit op de air trampoline of geniet van het speelstrand. Mini Mundi biedt ook de mogelijkheid om buiten te genieten van een authentieke carrousel en een ritje te maken met de Mini Mundi Express.


Indoor speeltuin

Geniet van de indoorspeeltuin! In het mega paviljoen vind je verschillende speelstructuren, waaronder een uitdagende klimtoren, botsauto's en een klimvulkaan. Voor de allerkleinsten is er een speciale klimstructuur met een duo glijbaan en grote ballenbak, evenals zachte blokken om een klimparcours te bouwen. Ook zijn er een speelkeukentje, winkeltje, treintafel en poppenkast voor eindeloos plezier. Rondom en in het 0-3 land zijn er diverse tafels met volop zitgelegenheid, zodat je de kleintjes goed in de gaten kunt houden.


Ga samen met je vrienden en vriendinnen spelen in het super grote indoor speelpark


Mini Mundi heeft een zelfbedieningsrestaurant waar je kunt genieten van een vers kopje koffie met appelgebak, heerlijke broodjes, versgebakken pannenkoeken en natuurlijk frietjes! Het restaurant beschikt over een ruim zonnig terras met uitzicht op Miniatuur Walcheren.

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

April t/m oktober

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €14,00

Volwassenen €10,00

65+ €8,50


November t/m maart

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €9,00

Volwassenen €5,50

65+ €5,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Familiepretpark Mini Mundi

Hoeveel sterren geef jij Familiepretpark Mini Mundi?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Familiepretpark Mini Mundi te melden