Familiepretpark Mini Mundi

Ontdek Miniatuur Walcheren! Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.

 

Met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u samen buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express. Geniet van de indoorspeeltuin! In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: met een ballenbak, een fietsparcours, softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek.

 

In het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto's en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Oktober

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur

November en december

Wo. en vr. t/m zo. 10.00 tot 18.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

April t/m oktober

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €12,50

Volwassenen €8,50

65+ €7,50

November t/m Maart

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €7,50

Volwassenen €5,-

65+ €5,-

 


0 Recensies over Familiepretpark Mini Mundi

Hoeveel sterren geef jij Familiepretpark Mini Mundi?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Familiepretpark Mini Mundi te melden