Sparkle City en Baby Spa Groningen

De prachtige Sparkle City en Baby Spa, Skin & Health Clinic is een City Spa in het centrum van Groningen. Midden in de stad vind je hier een oase van rust en ontspanning. De spa zien dat mensen graag steeds meer vitaal oud(er) willen worden. Dat begint bij de basis. Als baby of zelfs daarvoor kun je deze basis al leggen. Ze kijken bij Sparkle City Spa daarom veel verder dan alleen naar jouw huid en ontspanning, maar nemen je graag mee, met hun ervaring en kennis, in de wereld van healthy aging. De behandelingen, als de EMB test, Sparkle Health Trainer en bindweefselmassages, zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jouw gezondheid een boost krijgt, je ontspant en gaat sprankelen. Let love Sparkle!




Baby Spa 

Een bezoekje aan Sparkle Baby Spa is niet alleen ontspannen en leuk. Babymassage en floaten hebben zowel fysiek als mentaal positieve effecten op jouw baby. Naast ontspanning, biedt de Spa verlichting bij klachten als reflux, buikkrampjes en overstrekken en versterkt het de band tussen ouder en kind. In de exclusieve Baby Spa zul je geen andere ouders tegenkomen. Dit vermindert het aantal prikkels voor de baby (maar ook voor jou!) aanzienlijk en hierdoor kun je (nog) gemakkelijker ontspannen. Zowel voor de massage als voor het floaten is ontspanning voor jou én je baby de basis om te profiteren van alle positieve effecten.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Baby Spa vanaf €65,00

City Spa vanaf €5,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sparkle City en Baby Spa Groningen

Hoeveel sterren geef jij Sparkle City en Baby Spa Groningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sparkle City en Baby Spa Groningen te melden