Bikes, Boats & Castles

Ook zo behoefte aan ‘interactieve collega contact momenten’. BeachEvents.nl laat dit jaar de outdoor events voor interactieve collega momenten langer doorlopen. Niet gek natuurlijk nu blijkt dat er geen besmettingen in de buitenlucht plaatsvinden. Vandaar dat BeachEvents.nl t/m november haar outdoor-events vol interactieve contact momenten uitbreidt die passen bij dit jaargetijde.


Bikes, boats and castles


Zo ook Bikes, Boats & Castles, een prachtige & interactieve tocht in sloepjes (heen) & stoere fatbikes (terug) op & langs het Spaarne. Met op de middenstip het historische ‘Slot Heemstede’. Op het prachtige slot bieden ze speciale mindfullness programma’s en ‘thuiswerken workshops’ en tevens 1,5 meter teambuildings-activiteiten. Op het ‘Slot Heemstede’ zijn vele catering mogelijkheden aanwezig. Van lekker simpel tot zeer uitgebreid.


Slot heemstede

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op aanvraag elke dag mogelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De prijs van het uitje is vanaf €45,- dit is met luxe sloepen en bikes heen en weer naar het slot inclusief een heerlijke lunch op het slot.


Het uitje kan ook nog aangevuld worden met activiteiten zoals de zeskamp of botsvoetbal. Of met workshops zoals de smoothie workshop en mindlounge, een uitgebreide lunch en diner, e-bikes of e-choppers. Neem contact op voor alle mogelijkheden.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bikes, Boats & Castles

Hoeveel sterren geef jij Bikes, Boats & Castles?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bikes, Boats & Castles te melden