Roompot Vakantiepark Aquadelta

(4.5/5)  2 recensies

Op Vakantiepark Aquadelta in Zeeland bent u er even helemaal tussenuit! Dankzij de bowling- en midgetgolfbaan, het enthousiaste animatieteam en het gezellige Grand Café hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Vakantiepark Aquadelta ligt pal aan het Grevelingenmeer en de hoeveelheid watersportmogelijkheden is er dan ook ongekend. Duiken, zwemmen, zeilen, kanoën, surfen, vissen … het kan allemaal.


Van de glijbaan bij het zwembad van AquaDelta


Wie wil wandelen of fietsen is in de omgeving ook helemaal op zijn plek. De vele paden voeren u langs vele velden, dorpjes, dijken en akkers. Het centrum van Bruinisse is slechts 15 minuten lopen. In deze vissersplaats leert u in het visserijmuseum echte Zeeuwse mosselen bereiden. Ook Zierikzee en Renesse zijn goed aan te rijden. Geniet van een hapje en een drankje op een van de terrassen en struin door de gezellige straatjes. Aan het Grevelingenmeer verveelt u zich geen moment!


Faciliteiten

  • Supermarkt
  • Wasserette
  • Restaurant
  • Overdenkt zwembad
  • Peuter- kleuterbad
  • Bowlen
  • Minigolf
  • Tennis- en squashbanen

 

 


2 Recensies over Roompot Vakantiepark Aquadelta

(Pagina 1 van 1)

 

"Gezellig park in een mooie omgeving"

Peter   -   16-03-2023

16-03-2023

Reageer op deze review

"Gezellig park in een mooie omgeving"

Pas een weekend geweest en we hebben ervan genoten. Mooi appartement, laadplekken voor onze auto, leuk zwembad en genoeg te doen voor de kinderen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen. Er is vast nog meer te doen in de prachtige omgeving maar daar zijn wij in ons weekend niet aan toe gekomen.

Lees verder  


"Een leuk park op een prachtige plek"

Debby   -   07-03-2023

07-03-2023

Reageer op deze review

"Een leuk park op een prachtige plek"

Wij zijn hier in de voorjaarsvakantie geweest voor een weekend. De pas gerenoveerde appartementen zagen er heel sfeervol uit. Ik denk wel dat het in de zomer leuker is omdat alles nu vroeg dicht ging en laat weer open. Maar we hebben lekker een weekendje uitgewaaid.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Roompot Vakantiepark Aquadelta?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot Vakantiepark Aquadelta te melden