Fletcher Hotel Spaarnwoude

Wanneer u er even tussenuit wilt dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude aan het juiste adres. De luxe wellnessfaciliteiten die het hotel biedt zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Zo kunt u gebruik maken van de sauna, zonnebank, het zwembad, Turks stoombad en is er een beautysalon aanwezig. Voor een heerlijk en uitgebreide lunch of diner kunt u plaatsnemen in het gezellige à la carte restaurant. Voor een borrel of klein hapje kunt u tevens aanschuiven aan onze hotelbar. Voor zakelijke doeleinden is het hotel in Velsen-Zuid de ideale bestemming: van jubileumfeest tot meerdaagse bijeenkomst.


Omgeving

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is uniek gelegen midden in Recreatiegebied Spaarnwoude. De omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht door het Hollandse veenweidegebied. Voor stad en cultuur brengt u een bezoek aan één van de bruisende steden Amsterdam of Haarlem.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel Spaarnwoude

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Spaarnwoude?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Spaarnwoude te melden