Markt Sint Michielsgestel

In Sint Michielsgestel zijn er verschillende markten met een gevarieerd aanbod op verschillende dagen, er zijn hier dan ook genoeg kraampjes waar je terecht kunt voor de leukste koopjes. Klik hier voor een overzicht van alle ondernemers, dit geeft een goed beeld weer van wat er op de markten te vinden is.


Een overzicht van alle openingstijden van de markten

Dinsdag Markt Den Dungen aan de Litserstraat: 08:00 – 12:00 uur. Op deze kleine maar gezellige buurtmarkt vind je zo’n vier vaste kramen met de belangrijkste producten: kaas, vis, kip en groenten en fruit.


Dinsdag Markt Gemonde aan de Dorpstraat: 12:30 – 16:30 uur. Ook Gemonde is een kleine buurtmarkt. Een aantal ondernemers die ook in Den Dungen staan, rijden ’s middags hun wagen naar Gemonde. Ook hier kun je weer terecht bij vier kramen met lekkere en verse producten.


Woensdag Markt Berlicum op het Mercuriusplein: 08:00 – 12:00 uur. Berlicum is een wat grotere markt met ongeveer 12 ondernemers. Een combinatie van food en non-food kramen. Van damesmode en kleinvak artikelen tot kaas en noten & zuidvruchten.


Vrijdag Markt Middelrode aan de Driezeeg: 08:00 – 12:30 uur. Op het plein aan de Driezeeg in Middelrode vind je ook een mini markt. Hier staan een aantal ondernemers gezellig rondom het pleintje.


Op vrijdagmiddag van 12:30 – 17:00 uur kan je een bezoekje brengen aan de markt op het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel. De Markt Sint-Michielsgestel is de grootste markt in de gemeente. Ongeveer 20 ondernemers verkopen hier wekelijks hun producten. Een gezellige markt, die zeker een bezoekje waard is. De marktondernemers staan voor je klaar met producten van kwaliteit en geven je graag advies. Echte Brabantse gezelligheid!

 

 


0 Recensies over Markt Sint Michielsgestel

Hoeveel sterren geef jij Markt Sint Michielsgestel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Markt Sint Michielsgestel te melden