The Park Playground Breda

Helaas The Park Playground Breda is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Breda en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Breda.


Bekijk ook:


The Park is een fantastische teamervaring voor de 21ste eeuw. Deze locatie biedt 1 ruimte van 200m² aan free-roam virtuele realiteit. Gewapend met een lichte rugzak, een VR-bril en een futuristisch wapen moeten jij en je teamgenoten een uitdagende missie tot een goed einde brengen. Je kan kiezen uit verschillende Experiences zoals "De Heist" en "De Mol". Kunnen jullie de missie voltooien voor de tijd om is?
Introzone

Voordat je aan de slag gaat in de Free Roam, kan je eerst kennismaken met VR in de Introzone. Hier krijg je feeling met de VR-bril, controllers en bereid je jezelf voor op het echte werk. Ga boogschieten, slinger tussen gebouwen als Spiderman of spring uit een vliegtuig. Jij bent de regisseur!


Lounge

Geniet live mee op het grote scherm in de lounge en bekijk hoe anderen hun avontuur ervaren onder het genot van een hapje en een drankje. Praat gezellig na en bespreek jou highscores met teamgenoten. 

Ook voor groepsuitjes zoals vrijgezellenfeesten, teambuilding of kinderfeestjes bied Park Playground Breda verschillende arrangementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Reserveer jou experience
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Reserveer de VR-room vanaf €34,99 p.p.Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Park Playground Breda

Hoeveel sterren geef jij The Park Playground Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Park Playground Breda te melden