BLUE Beauty Klepperman

In het prachtige Hoevelaken direct bij het karakteristieke 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman, vind je de BLUE Beautysalon Klepperman. Wil je even ontspannen aan de waan van de dag? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Het is nodig om goed in balans te blijven. Daarom is het goed om af en toe wat gas terug te nemen en tijd voor uzelf in te plannen. 'Aandacht voor uzelf', dat is belangrijk. Daarom staat bij BLUE Beauty Klepperman alles in het teken van verwennen en ontspannen. Maak gebruik van de wellness faciliteiten zoals de sauna's, stoomcabine, bruisbaden of het solarium. Of verwen uzelf met een ontspannende behandeling. Het is heerlijk om in de beautysalon of wellness met vrienden, familie of alleen, volledig tot rust te komen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag 10:00 tot 22:00 uur

Vrijdag t/m zondag 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

sauna ochtend entree €18,50

Sauna dag entree €32,50

Sauna avond entree €19,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over BLUE Beauty Klepperman

Hoeveel sterren geef jij BLUE Beauty Klepperman?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van BLUE Beauty Klepperman te melden