E-chopper tour Noordwijk

Stap op een E-chopper (e-scooter) en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bollenvelden vormen het perfecte decor voor deze superleuke e-scooter tour. Een E-chopper (e-scooter) is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoere uitstraling. De vette dikke banden, hoge spiegels en kleurrijke spatborden hebben wel iets van een Harley Davidson, echter zonder ronkende motor.


Ontdek de mooiste plekjes


Bij ontvangst op onze startlocatie staan onze kleurrijke E-choppers (e-scooters) al op een rij voor jullie klaar. Na een korte uitleg over de werking van deze 100% elektrisch aangedreven scooter, kan de E-chopper (e-scooter) tour Noordwijk beginnen. De E-chopper tour leidt je, middels een vooraf gedownloade route op je mobiele telefoon, over de gezellige boulevard van Noordwijk. Ook de duinen en de bloemenvelden van de Bollenstreek maken deel uit van deze leuke route. Onderweg kom je diverse horecalocaties tegen, waar je een stop kunt maken om een drankje te drinken. 


Wil je de route niet rijden? Ook prima! Je hebt de E-choppers (e-scooters) een bepaalde tijd tot je beschikking, zodat je ook zelf jullie route kunnen bepalen. De E-chopper tour Noordwijk is een ideale activiteit tijdens een bedrijfsuitje, vriendenuitje, meidenweekend, familie-uitje of gewoon met z’n tweeën tijdens een weekendje weg in Noordwijk aan Zee.


E-Choppers


Wil je voorafgaand aan de E-chopper tour een ontvangst met koffie / thee / gebak, een lunch of een afsluitend drankje met een tapasplankje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.


Eén ding is zeker! Als je met deze stoere, kleurrijke, 100% elektrische scooters over de boulevard van Noordwijk rijdt, zal iedereen jullie nakijken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Klaar voor een geweldig ritje rondom Noordwijk? Reserveer dan direct je E-Chopper!


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

E-Chopper tour 2 uur v.a. €29,50

E-Chopper tour 3 uur v.a. €37,50

E-Chopper tour 6 uur v.a. €59,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over E-chopper tour Noordwijk

Hoeveel sterren geef jij E-chopper tour Noordwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van E-chopper tour Noordwijk te melden