Escape Tours Apeldoorn

Sinds jaar en dag is de koninklijke familie kind aan huis bij de burgers van Apeldoorn. Sommige koningen namen dat iets te letterlijk, ze hielden er namelijk minnaressen op na. Zo ook Willem III, hij hield erg 'nauw' contact met zijn volk en hierdoor kwam hij nog wel eens in de problemen. Daarom liet hij een gangenstelsel bouwen waardoor hij ongezien via een geheime uitgang Apeldoorn kon verlaten.


Willem III zorgde goed voor zijn opvolgers en mede daarom bleef het een goed bewaard geheim binnen de familie. Het geheim werd alleen toevertrouwt aan zijn koninklijke opvolgers. Met de Escape Tour Apeldoorn gaan jullie opzoek naar deze geheime uitgang en komen jullie langs de leukste plekjes van Apeldoorn! Weten jullie de geheime uitgang binnen 2 uur te vinden?




Jullie gaan dezelfde weg afleggen als vele koningen in het verleden hebben gedaan. Het moest een geheim blijven en daarom had Willem III het zijn opvolgers niet makkelijk gemaakt. De uitgang is alleen te vinden als jullie alle raadsels oplossen, de aanwijzingen ontcijferen en alle opdrachten goed voltooien. En doen jullie dat binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Apeldoorn. De zoektocht begint bij het stadhuis, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Apeldoorn

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Apeldoorn te melden