Escape Tours Arnhem

In de 16e eeuw greep legeraanvoerder Maarten van Rossum de macht in Arnhem. Herman Radelaar was zijn rechterhand, magiër, drugsdealer en steun en toeverlaat. Toch was Herman buiten het boekje gegaan waardoor hij moest vluchten voor de manschappen van Maarten. Hij ging op zoek naar de geheime uitgang. Met de Escape Tour Arnhem treden jullie in de voetsporen van Herman en doen jullie er alles aan om deze uitgang te vinden.


Het nieuws dat Herman op de vlucht was ging als een lopend vuurtje door de stad, dit maakte de ontsnappingspoging alleen maar lastiger. Bovendien was de uitgang een goed bewaard geheim gebleven waardoor hij alleen maar hulp kon krijgen van de elite in de stad. De tijd begon te dringen waardoor hij nog maar 2 uur de tijd had, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?




Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Aan de hand van de app dwalen jullie door de binnenstad waardoor je ook nog langs de leukste plekjes van Arnhem komt. En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van Arnhem. De zoektocht begint op de Korenmarkt, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Arnhem

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Arnhem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Arnhem te melden