Binky Kinderparadijs Malkenschoten

(4.8/5)  4 recensies

Een dagje uit met kinderen naar het Kinderparadijs van Binky in Apeldoorn is altijd Big Fun, met speelplezier, spetterpret en een beestenboel. Buitenspelen is leuk en gezond, maar het wordt pas echt fantastisch met het grote klim- en klauterparcours van Kinderparadijs Malkenschoten. En dat niet alleen op het land maar ook boven het water. Je kunt van de glijbaan roetsjen en over de wiebelbrug komen. Daarna nog even de kabelbaan uitproberen, je eigen hut bouwen met planken of reuze bouwblokken, de speeltuin verkennen of je verstoppen in het doolhof. Na het spelen is het heerlijk zitten en smullen op het grote en deels overdekte horecaterras.


 

Openingstijden

T/m 30 september

Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur


1 oktober t/m 15 november

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur


16 november t/m 31 december

Dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

T/m 1 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €10,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Binky Kinderparadijs Malkenschoten

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig "

Dora   -   25-05-2017

25-05-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geweldig "

Niet twijfelen. Is echt heel erg leuk voor kinderen en ouders


JAN   -   23-05-2016

23-05-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Een bezoek waard voor jong en oud en gezinnen. Opa/oma, kleinkinderen, ondekt het zelf Een onvergetelijke dag, en je komt zeker nog een keer om het park te bezoeken

Lees verder  


Alberdien   -   17-04-2014

17-04-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Malkenschoten is ontzettend leuk! Voor 1,50 euro koop je een zakje voer waarvan de dieren gevoerd mogen worden. Erg leuk voor de kids. De waterfietsen zijn ook erg leuk en relaxed om te doen en de huifkar op het park is heerlijk voor de kids terwijl pa en ma op het terras zitten

Lees verder  


Caroline   -   18-05-2012

18-05-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Malkenschoten is inderdaad een speelparadijsje voor de kleintjes...teveel om op te noemen, maar ik ga het toch proberen! Een deel is kinderboerderij, maar er zijn veel bijzondere dieren te zien zoals een struisvogel, pluimvee, papagaaien,pony's, koeien, schapen, geiten en zelfs een kangaroe. Er is een gedeelte met klim attributen over land en over water. Samen met papa en Mama in een waterfiets is ook heel spannend. En met elkaar een balletje slaan bij de midgetgolf is altijd wel leuk. Dit alles is lopende of met een treintje te bereiken . Tot slot gingen wij in het restaurant een hapje eten en konden de kinderen daarna nog heerlijk spelen in de grote speeltuin. En als BINKY niet in zijn huisje ligt te slapen...dan kan je die ook nog tegen komen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Binky Kinderparadijs Malkenschoten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Binky Kinderparadijs Malkenschoten te melden