Eindje Touren

(3/5)  2 recensies

Eindje Touren biedt een hip, stoer en milieuvriendelijk vervoermiddel om Eindhoven te ontdekken. In een drie uur durende tocht voeren verschillende routes de rijders langs alle hotspots, mooie parken en natuurgebieden in en rondom Eindhoven. De voordelen van deze milieuvriendelijke tweewielers zijn legio en door de uitstraling van de e-choppers kunnen de huurder en zijn of haar metgezellen zich voor één dag lid van een heuse motorclub wanen. Bovendien zijn de e-choppers geluidsarm: geen beletsel dus om onderweg met elkaar te communiceren. Uiteraard is er volop gelegenheid voor een relaxte picknick in een park of een tussenstop op een van de vele mooie plekjes waarlangs toeren door 'Eindje' je voert.




De e-choppers van Eindje Touren zijn er in twee types: de Harl-E en de Poeg, overduidelijk verwijzingen naar de legendarische ‘Harley Davidson’-motor en de nostalgische ‘Puch'-bromfiets. Maar nu zonder de herrie en de uitlaatgassen. Het dragen van een helm is overigens niet verplicht. Berijders moet wel een bromfietscertificaat of rijbewijs kunnen tonen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Harl-e €39,50

Poeg €34,50


Borg €50,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Eindje Touren

(Pagina 1 van 1)

 

"Perfect"

Jordi   -   11-06-2023

11-06-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Perfect"

Alles snel geregeld, vriendelijk personeel.


"Betaald niet terug"

Angela   -   30-09-2021

30-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Betaald niet terug"

Afspraak voor uitje afgezegd 30 uur van te voren. Eerst beweerde ze dat ik het geld niet terug kreeg. Uiteindelijk op de site van hun terug gevonden dat als het buiten 24 uur is je geld terug krijgt. Toen werkte ze mee. Daarna nog twee keer moeten bellen voor geld terug maar ze beweren dat er op dat moment niemand aanwezig is die het geld kan terug storten en dat ik een mail zou krijgen. Nooit ontvangen. Bel ze elke dag en mail maar er word niet opgenomen of gereageerd op de email of voicemail.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Eindje Touren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Eindje Touren te melden