Epix Arcade

(5/5)  1 recensies

Ben je op zoek naar een Escape Room in Zaandam? Epix Arcade is de enige aanbieder van Escape Rooms in Zaandam. En niet zomaar één, namelijk in een Virtual Reality beleving. Lukt het jou om alleen of samen te ontsnappen uit één van de spannende kamers?




In de Virtual Reality Escape Room ervaar je een escape beleving zoals je nog nooit hebt gezien. Door gebruik te maken van de Virtual Reality technologie door middel van een VR-bril kan Epix Arcade je ervaringen bieden die je nergens anders zult vinden. De VR-technologie zorgt ervoor dat je volledig opgaat in de ontsnappingspoging. Het maakt niet uit of je een beginner bent of expert, voor elk level van behendigheid zijn er meerdere escape rooms.




Epix Arcade is een 500m² grote VR Experience Center, nabij Amsterdam, waar je de volgende stap in VR kan beleven! Stap in een van de free-roam experiences en loop met wel 4 personen tegelijk vrij rond in de 100m² VR Arena. Bepaal je tactiek en werk samen. Zombies schieten in VR? Speel dan Arizona Sunshine, de meest bekroonde VR sensatie van dit moment. Of ga spoken vangen in Ghost Patrol, dit is een spookachtige avontuur voor jong en oud! VR ontdekken? Of gezellig een avondje gamen met vrienden? Speel dan een VR Station in de VR Arcade en kies uit wel meer dan 30 VR games! Of ga de ultieme escape uitdaging aan in één van de VR Escape Rooms.




In het VR café kun je naast een divers VR aanbod ook terecht voor een biertje aan de bar, vrienden uitnodigen voor een potje Jenga (of Rummikub of een van vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in de retro lounge.


Kortom; bij Epix kan je gamen, ontspannen maar vooral genieten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag gesloten

Donderdag van 15:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 15:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur

zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR zombies schieten €29,95 p.p.

VR spoken vangen €24,95 p.p.

VR arcade €24,95 p.p.

VR escape room €27,95 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Epix Arcade

(Pagina 1 van 1)

 

"Zeer verrassende ervaring"

Barry   -   29-06-2022

29-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zeer verrassende ervaring"

Leuke sfeer, relaxed personeel en meer dan alleen Virtual Reality. Je kan er een hapje eten, wat drinken, board spellen spelen, tafelvoetbal en je heb ouderwetse Arcade kasten

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Epix Arcade?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Epix Arcade te melden