Bij de Sluis Supverhuur

De stadsgracht van Groningen leent zich bij uitstek voor Suppen. In ongeveer anderhalf uur kun je een rondje grachten peddelen. Mocht je er langer over doen is het ook geen probleem.


Hebt u waardevolle spullen dan kunt u die achter laten bij hun op een veilige plek of u kunt gratis gebruik maken van de waterdichte tassen. Bent u ook zo benieuwd hoe Groningen er uit ziet vanaf het water?




Suppen bij de Sluis gaat vanaf de steiger pal voor de deur. Vanaf hier stap je makkelijk op en van de sup. Als je de balans hebt weten te vinden ga je een heerlijk rondje om de stad van Groningen.


Naast dat het een inspanning is voel je je heerlijk ontspannen. Staand op een plank sta je hoger dan dat je rondgaat in een boot of in een kano, dit zorgt er voor dat je meer contact hebt met de voetgangers/terras-genieters en meer kunt zien van de stad.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag op aanvraag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 uur Suppen €15,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bij de Sluis Supverhuur

Hoeveel sterren geef jij Bij de Sluis Supverhuur?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bij de Sluis Supverhuur te melden