Blow Up Extreme

(5/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
26-04-2022 t/m 08-05-2022

 

Blow Up Extreme is ‘s werelds grootste opblaasbare obstakel parcours voor jong en oud! Aanstaande oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Blow up Extreme kent een vloeroppervlakte van 36.500 M2 en minstens 15.000 M2 aan stormbanen, klimwanden, poleruns en andere attracties. Oftewel: Het grootste indoor obstacle parcours ter wereld!




Met jouw ticket kan je tijdens het tijdslot van 2,5 uur volledig losgaan! Van een stormbaan voor je vriendengroep tot aan een basejump met een vrije val van wel viér meter hoog: jong en oud kan de uitdaging aangaan tijdens Blow Up Extreme. Voor ouders is het mogelijk om een ‘relaxt ticket’ te kiezen, waarmee je rustig vanaf de zijlijn kunt meegenieten terwijl de kinderen lekker uitrazen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks open van 11:30 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Blow Up Extreme

(Pagina 1 van 1)

 

"Super tof uitstapje"

Stijn   -   13-08-2021

13-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super tof uitstapje"

Wij zijn naar de editie in de Fabrique in Utrecht geweest en hebben hier echt een super tof uitstapje gehad, zeker een aanrader!


Hoeveel sterren geef jij Blow Up Extreme?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Blow Up Extreme te melden