Vakantiepark Westerbergen

Dagje uit Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen is een veelzijdig park met een lange toeristische traditie en een geheel eigen charme. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer en uiteraard vele faciliteiten. Het park ligt te midden van natuurgebieden, het grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld en ligt op steenworp afstand van Boswachterij Ruinen. Vanuit je bungalow wandel of fiets je dus zo de wijde natuur in!
Alles over de Camping

De ruime kampeerplaatsen bieden plaats voor uw caravan, tent of camper. Deze u kunt plaatsen op een kampeerplaats met privé sanitair of juist een door u gekozen comfort, comfortplus of standaard kampeerplaats. De 3 sanitair gebouwen die de camping telt zijn allen voorzien van ruime douches en toiletten.


In het Drentse landschap tussen de bossen en heide kunt u van eind maart tot eind september genieten van een sfeervol verblijf. Of u nu on route bent door de provincie Drenthe, wilt kamperen in de schoolvakantie of juist een seizoen wilt verblijven? U wordt bij de receptie altijd vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers die u graag helpen uw keuze te maken.


O ja, de kinderen worden bij vakantiepark Westerbergen zeker niet vergeten! Want het animatieteam zorgt voor een uitgebreid recreatieprogramma!
Een Rijke Geschiedenis

Het terrein van Westerbergen is bijzonder interessant. Aan de ene kant heeft het zijn tegenwoordige vorm al in een lang verleden gekregen, aan de andere kant hebben in een periode van duizenden jaren de opeenvolgende bewoners sporen achtergelaten waaruit nu conclusies getrokken kunnen worden over hun doen en laten.


De oudste geschiedenis gaat terug tot de voorlaatste ijstijd. Geologen, dat zijn wetenschapsmensen die zich onder meer bezighouden met het ontstaan van de aarde en de veranderingen die zich daaraan in de loop der tijd hebben voorgedaan, zijn tot de conclusie gekomen dat in een heel ver verleden perioden van grote koude afgewisseld zijn door perioden met hogere temperaturen. Die perioden strekten zich niet uit over enkele jaren maar over tijdperken van vele tienduizenden jaren. Die voorlaatste ijstijd moet dan zo’n 200.000 jaar geleden begonnen zijn en maar liefst een 80.000 jaar geduurd hebben.
Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Visvijver
  • Midgetgolf
  • Lasergamen
  • Boogschieten
  • Indoor Speelparadijs

 

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Westerbergen?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Vakantiepark Westerbergen

Oshaarseweg 24
7932PX Echten
Provincie Drenthe

+31 528 25 12 24

Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Westerbergen te melden