Winkelgebied De Graanbuurt

(5/5)  1 recensies

De historische panden, die de Graanbuurt vormen, zitten vol met unieke winkels. Iedere winkel heeft zijn eigen specialiteit. Van schilderijen, sieraden, bloemen en kleding tot cadeau artikelen, meubelen, horeca en een kapsalon. Authentiek winkelen in een nieuw jasje gestoken!



 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m woensdag gesloten

Donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Winkelgebied De Graanbuurt

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekker struinen"

Hanneke   -   11-10-2021

11-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lekker struinen"

Het was lekker struinen door de historische straatjes van dit bijzonder winkelgebied vlakbij Gorinchem. Ontspannen, vriendelijke mensen en zoveel te ontdekken in de >30 winkels met origineels, brocante, streekproducten, accessoires enz. Lekker gegeten! Moesten wel even plannen, omdat alles alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag open is. Erg leuk!

Lees verder  

Reactie van Erna Venema

01-12-2023

Wij zijn speciaal naar de pre chrismasshopping geweest afgelopen woensdag 29 november. Wat wij heel erg gemist hebben zijn de vuurkorven en ook een foodtruck met speciale winterse lekkernijen. Zoals glühwein.. misschien een ideetje voor volgend jaar !!!!!!????


Hoeveel sterren geef jij Winkelgebied De Graanbuurt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Winkelgebied De Graanbuurt te melden