Camping Zonneweelde

Glamping in Zeeland, oftewel ‘Glamorous Camping’, is razend populair. Het comfort en de luxe van thuis gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid en sfeer van een camping. Je ervaart het echte kampeergevoel, maar dan met veel meer luxe en comfort. Lijkt dit je wat? Kom dan overnachten op de glamping in Zeeland en kies voor een luxe glamping tent of trekkershut. En wist je dat de glamping zich op slechts 800 meter van de kust bevind? Hoe fijn is dat!



Overnachten op de glamping? De glamping tent is geschikt voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen je koffer uit te pakken en je welverdiende vakantie kan beginnen! In deze tent vind je een woon- en eetkamer met TV, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. En gezien de ideale locatie wandel je zo naar het strand! Ook kun je kiezen om te verblijven in een trekkershut. Deze accommodatie is ook geschikt voor 4 personen en beschikt over een woon- en eethoek, keuken met Senseo koffiemachine en twee slaapkamers. Na een lange dag fietsen door Zeeland of zonnen op het Zeeuwse strand kom je volop tot rust op de glamping in Zeeland nabij het strand!


Faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Binnenspeeltuin
  • Animatie
  • Voetbalveldje
  • Supermarkt
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping Zonneweelde

Hoeveel sterren geef jij Camping Zonneweelde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Zonneweelde te melden