Villa Rams Woerthe

(5/5)  1 recensies

Kom binnen in het Downton Abbey van Overijssel! Achter de zwierige smeedijzeren toegangspoort ontdek je de grandeur van deze imposante villa; een mooi voorbeeld van de jugendstil of art nouveau. De villa heeft een prachtig bewaard interieur met wandschilderingen, geglazuurde tegels, marmeren lambriseringen, enorme schouwen, een eikenhouten trappenhuis en gebrandschilderd glas. In de monumentale hal vind je schilderingen van Co Breman. In de bijzondere decoraties ontdek je onder andere hagedissen en uilen. Loop je de majestueuze eikenhouten bordestrap op, geniet dan van de bijzondere glas-in-lood-voorstelling naar de bovenetage: één van de vele blikvangers van het huis.Wandel door het huis en voel je thuis! Lees net als de familie Tromp Meesters een krantje in de herenkamer, of speel een spelletje in de salon. Bak authentieke ‘kniepertjes’ in de gezellige keuken, en geniet van een kopje thee in de serre. En maak een parkwandeling en zie hoe de herten langslopen. Kom jij langs?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 16:00 uur

Vrijdag gesloten

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen:                        €8,00

Jongeren van 12 tot 26 jaar: €5,00 

Kinderen onder 12 jaar:        Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 1 Recensies over Villa Rams Woerthe

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooie tentoonstelling van het werk van stadsarchitect Hildo Krop"

Marga   -   13-09-2023

13-09-2023

Reageer op deze review

"Mooie tentoonstelling van het werk van stadsarchitect Hildo Krop"

De villa in eigen tempo bekijken en koffie of thee drinken met een kniepertje met uitzicht op het park. Geen negatief commentaar, bovendien een mooie tentoonstelling van het werk van stadsarchitect Hildo Krop.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Villa Rams Woerthe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Villa Rams Woerthe te melden