Sir Winston Fun & Games Scheveningen

Sir Winston Fun & Games staat vol spannende spelautomaten en leuke behendigheidspellen. Niet alleen de allernieuwste games, maar ook klassieke arcadespellen. Zet nieuwe highscores, win leuke prijzen door het verzamelen van tickets of versla je tegenstander in een rechtstreeks airhockey duel!



Kinderfeestje

Ben je bijna jarig? Kom dan je feestje vieren bij Sir Winston Fun & Games Amsterdam! Speel één van de allernieuwste games, zet nieuwe highscores, win leuke prijzen door het verzamelen van tickets of versla je vriend of vriendin tijdens een potje air-hockey!  Boek jouw eigen feestkamer inclusief arrangement én drink onbeperkt ranja voor de duur van het arrangement.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 11:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sir Winston Fun & Games Scheveningen

Hoeveel sterren geef jij Sir Winston Fun & Games Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

7 Tips voor een Belevingen cadeau met Vaderdag

7 Tips voor een Belevingen cadeau met Vaderdag

Wat geef je een vader die alles al heeft? Een lekker ontbijtje op bed is natuurlijk altijd goed, maar wat nog veel leuker is is om je vader te verrassen met een leuk uitje.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Sir Winston Fun & Games Scheveningen te melden