Robotland

Robotland is een technologie en funpark gelegen te Essen in België. Hier kan je op een educatieve maar speelse wijze kennismaken met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. Kruip in de cockpit van een vliegtuig, fiets in VR in allerlei virtuele werelden, maak acrobatische toeren met onze drone, kruip achter het stuur van allerlei machines zoals een bobcat of een kraan. Of zet een robotarm in beweging. Eén ding is zeker, in Robotland ben jij aan zet!Interactiviteit en fun staan hier centraal. Dus bewonder en ontdek vooral zelf de technologie achter onze exhibits. De reisgids zal je de nodige informatie geven bij elke opstelling. Handig om je bezoek zo optimaal mogelijk te beleven … En wie weet prikkelen we jouw talenten wel!Sommige exhibits vragen wel om bepaalde veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een veiligheidshelm of -schoenen. Wanneer dit nodig is, zijn deze voorzien aan de exhibit.


Tot snel in Robotland! 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur

Donderdag gesloten

Vrijdag gesloten

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Schoolvakanties van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Halve dagticket: €29,00

Dagticket: €32,00


Kinderen onder 120 cm en leerkrachten: €12,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis


Robotland is geschikt voor een bezoek met (klein)kinderen. Met ons programma bieden we verwondering, ontwikkeling, beleving en veel fun voor 4 tot 99 jaar, in familie- of in schoolverband. 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Robotland

Hoeveel sterren geef jij Robotland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Robotland te melden