Sterrenstrand TerSpegelt

TerSpegelt betekent plezier voor het hele gezin. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op TerSpegelt, zoals SterrenStrand, een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Je kan bij TerSpegelt op vakantie gaan, maar je kan het park ook als dagje uit bezoeken!


Sterrenstrand

Je kunt hier lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint. Er is een overdekt en verwarmd zwembad  en een spectaculair klim- en klauterkasteel.Zwembad

Het overdekte zwembad is in 2019 volledig omgetoverd tot een nieuw zwemparadijs. Daarvoor is de indeling van de diverse baden aangepast en aangevuld met nieuwe waterattracties. De sfeer en de vijf Sterren van TerSpegelt vind je ook terug in het zwembad.


Pumptrack

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs!Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, en krijgen voor onderweg iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen.


Vakantiepark

TerSpegelt is ook te bezoeken als vakantiepark. 


Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Receptie:

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 20:00 uur


Overdekt zwembad en SterrenStrand:

Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Kabouterpad is dagelijks geopend*

*Kabouterspullen kunnen bij de receptie worden opgehaald gedurende openingstijden van de receptie.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Toegang tot het park (incl. pumptrack): €5,00 p.p.

Dagkaart Zwembad: €10,00 p.p.

Dagkaart Sterrenstrand: €10,00 p.p.

Kabouterpas speurtocht: €5,00 p.p.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sterrenstrand TerSpegelt

Hoeveel sterren geef jij Sterrenstrand TerSpegelt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sterrenstrand TerSpegelt te melden