Floriade Expo 2022

Dit evenement is te bezoeken van:
14-04-2022 t/m 09-10-2022

 

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo en kom genieten van het groene leven!




Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie, waar je nieuwe innovaties voor groen, voedsel, energie en gezondheid ontdekt. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo. De nationale deelnemers uit de tuinbouw kunnen niet wachten om je zintuigen te prikkelen tijdens de Expo. Dat doen ze met verse groenten, fruit, mooie bloemen en planten op hun paviljoens.




Kom genieten van gevarieerde en verrassende kunst, cultuur en events bij Floriade. Lokale, nationale én internationale makers nemen je mee in hun visie op de ontwikkelingen in de tuinbouw, de toekomst van groene steden en de rol die natuur speelt in ons dagelijks leven met livemuziek, podiumvoorstellingen en beeldende kunst.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

t/m 9 oktober 2022 dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kind t/m 3 jaar gratis

Kind 4 t/m 12 jaar vanaf €19,00 p.p.

Volwassene vanaf €29 p.p.

CJP vanaf €20,30


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Floriade Expo 2022

Hoeveel sterren geef jij Floriade Expo 2022?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Floriade Expo 2022 te melden