Landschapspark Striks Erve

Een boek lezen voor de houtkachel of de openhaard? Wandelen en fietsen in de bossen? Er even helemaal tussenuit? Lekker niks doen en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Kom en geniet van “de Oase van Rust” in één van de prachtige vakantiehuizen gebouwd in de Oud-Hollandse boerderijstijl. Het kleinschalige Landschapspark Striks Erve, aan de rand van IJhorst, ligt verscholen in het groen, in het prachtige Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe. Met het historische stadje Meppel als prachtige uitvalsbasis voor een dagje weg, of bezoek het natuurgebied de Weerribben met natuurlijk Giethoorn en zijn vele bruggetjes, waterwegen en punters.




De vakantiehuizen zijn gebouwd als knusse, authentieke Oud-Hollandse boerderijtjes. Het park is verdeeld in 6 brinkjes, waaraan de boerderijtjes grenzen. Hierdoor heeft elke woning een eigen parkeerplaats en veel privacy.


Faciliteiten

  • Sauna
  • Fietsverhuur
  • Binnenspeeltuin
  • Jeu-de-boules-baan
  • Internet

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landschapspark Striks Erve

Hoeveel sterren geef jij Landschapspark Striks Erve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Landschapspark Striks Erve te melden