Spido haven rondvaarten

(1/5)  1 recensies

Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door één van de grootste havens van Europa. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Een boeiende vaart van 75 minuten met heldere uitleg.

 

Spido Kids

Ook kinderen zijn dol op varen! Ga een keer mee met een rondvaart van Spido! Elke dag van het jaar zijn er rondvaarten. Rotterdam is een echte waterstad en de Rotterdamse haven is de grootste van Europa!

 

Prijzen

Rotterdam Havenrondvaart €13,25

Zomeravondtour €23,-

Uitgebreide Havenrondvaart €23,-

Rotterdams Super Trio €28,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Spido haven rondvaarten

(Pagina 1 van 1)

 

"Anno 2021 nog niets gedaan voor de gehandicapte/rolstoel"

Cornelis   -   25-09-2021

25-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Anno 2021 nog niets gedaan voor de gehandicapte/rolstoel"

Er is nu Anno 2021 nog niets gedaan voor de gehandicapte/rolstoel om de mensen te laten komen waar ze heen willen gaan, geen opstapjes en of aangepaste oprij stukken voor de rolstoel. Vind persoonlijk beschamend dat er nu September 2021 nog niet de aanpassingen zijn aangebracht door zo'n grote onderneming

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Spido haven rondvaarten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Spido haven rondvaarten te melden