RAI Theater

Beleef een bijzondere avond of middag uit in het RAI Theater! Het sfeervolle RAI Theater is één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Hier bieden ze u een gevarieerd programma met toonaangevende producties uit binnen- en buitenland. Het theater combineert comfort en stijl met de nieuwste audiovisuele technologie. Het theater telt 1750 zitplaatsen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.


Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling verwelkomen ze u graag in de foyer van het theater. Na de voorstelling kun je hier nog napraten onder het genot van een kopje koffie of een drankje. Maak uw avond helemaal compleet en kom voor of na de voorstelling genieten van het speciale theatermenu in ons theaterrestaurant.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over RAI Theater

Hoeveel sterren geef jij RAI Theater?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van RAI Theater te melden