Huys te Warmont

Alles ademt allure in het Huys te Warmont (23 hectare). Op het oude landgoed bij Warmond kun je heerlijk wandelen tussen taxusbomen en moerascipressen, over oude eikenlanen en langs het voorname ‘huys’ zelf. Het Zuid-Hollands Landschap zorgt ervoor dat het historische karakter behouden blijft en snoeit bomen, struiken en planten, zodat de statige lanen zichtbaar blijven. Tegelijkertijd bieden ze ruimte aan de natuur. De holtes in de oude parkbomen worden dankbaar gebruikt door bosuilen en vleermuizen. Huys te Warmont maakt deel uit van het Nationaal Park Hollandse Duinen.


Bij een wandeling door het parkachtige bos voel je de eeuwenlange geschiedenis. Die is ook goed zichtbaar in de tuin- en landschapsarchitectuur rond het huis. Tot in de 17e eeuw werd het kasteel omringd door moestuinen, een boomgaard en hakhoutpercelen. Latere eigenaren breidden het park uit en maakten er een romantisch sprookjesbos van. Je kijkt er uit over graslandjes die namen dragen als ‘de Droomweide’. Ook is er een kasteelgracht die tussen de kastanjebomen het bos in verdwijnt om even verderop weer als ‘Droomvijver’ op te duiken.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Huys te Warmont

Hoeveel sterren geef jij Huys te Warmont?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Huys te Warmont te melden