Het Speelkasteel

(3.7/5)  3 recensies

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m˛ met daarbijeen pannenkoekenrestaurant. Alle jonkvrouwen en ridders van nul tot twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Het Kasteel is ingedeeld in verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen.

 

Ballenbak met glijbaan

 

Voor de allerkleinste kasteelbewoners is er een babybox, voor de iets grotere kasteelbewoners is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor de durfals het mega klimkasteel met free-fall glijbaan.

 

Prettig is dat ouders rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost. Ook in de ruim opgezette hal is het heerlijk toeven en is er goed overzicht.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 10.00 tot 20.00 uur

Vrijdag t/m zondag 10.00 tot 20.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kind tot 1 jaar gratis

Kind 1 tot 2 jaar €6,50

Kind 2 tot 12 jaar €9,00

Peuterochtend €4,50

Volwassenen €3,50

Parkeren gratis

 


3 Recensies over Het Speelkasteel

(Pagina 1 van 1)

 

"Prettige sfeer"

Maria   -   07-05-2022

07-05-2022

"Prettige sfeer"

Het speelgedeelte binnen is leuk, en ook buiten zijn er klimtoestellen en een springkussen. Het menu is vrij eenvoudig. Het personeel is super vriendelijk, flexibel en behulpzaam en dragen bij aan een prettige sfeer. Het kinderfeest was goed verzorg en leuk uitgevoerd.

Lees verder  


"Heel fijn en overzichtelijk"

Melanie   -   22-02-2021

22-02-2021

"Heel fijn en overzichtelijk"

Ik zie de reactie staan dat het niet schoon in het Speelkasteel is, maar daar ben ik het niet mee eens. Alsof je eigen kind altijd netjes plast? En nogmaals het viel reuze mee, heb in andere speeltuinen het nog wel wat erger gezien. Verder heel overzichtelijk wat ook niet in andere speeltuinen het geval is. Vriendelijk personeel en fijne kaart.

Lees verder  


"Niet schoon en kinderen van de opvang verzieken de sfeer"

Sam   -   11-02-2020

11-02-2020

"Niet schoon en kinderen van de opvang verzieken de sfeer"

Zowel het zit gedeelte als het speelgedeelte is niet schoon. Wc’s ook niet. Door de kinderen van de opvang die er losgelaten worden is er altijd wel een conflict. Wij komen er niet meer.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Het Speelkasteel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Het Speelkasteel te melden