Qula Pub Trail Leiden

Leiden is is een heerlijke stad voor een dagje uit. Museums, grachten , historische gebouwen. Leiden heeft alles! Ook heeft Leiden een leuk uitgaansleven. Oude pubs en een jong publiek. Een Pub Trail is een combinatie van een speurtocht en een kroegentocht. Jullie maken een speurtocht door de stad en bezoeken een paar pubs. In de stad zien jullie de leukste plekjes en in pubs krijgen jullie grappige opdrachten.


Met de groep drinken na de speurtocht


Het spel wordt tégen elkaar gespeeld. Het spel eindigt met een ‘Rad van Fortuin’ waarop de winnaar na afloop een leuke prijs wint. Maar er is ook een ‘Rad van Pech’ en misschien draai je een opdracht waar je vrienden hartelijk om lachen. Het maakt niet uit hoe lang jullie over de Pub Trail doen. Maar je doet minstens 2 uur over een Pub Trail.

 

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€17,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Qula Pub Trail Leiden

Hoeveel sterren geef jij Qula Pub Trail Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Qula Pub Trail Leiden te melden