Fotoshoot Amsterdam

Flits, lachen, klik klak & flash... Deze geweldige fotosessies met een fotograaf zorgen voor een frisse wind door je woonkamer. Heb jij ook al meer dan 10 jaar die oude foto's aan de muur hangen? Echt waar? Tijd voor iets nieuws! Stralend alleen, met je geliefde of nee wacht.... Met een heel gezin.. jaaaaa schreeuwen opa en oma op de achtergrond. Elke keer maar die bloemen of fles wijn, we willen een fotoshoot! Flits en kietel elkaar, haha dat is lachen.


Familie fotoshoot op het strand


De fotograaf neemt jullie daarom mee, in een wereld wie jullie zijn. Ze laten zich inspireren door je mooie verhaal en zo kunnen deze fotoshoots veel uiteenlopende creatieve vormen aannemen. Een handstand doen, niets is ze te gek. De natuur is continu in ontwikkeling, met de buiten belevenis in een park of op het strand bijvoorbeeld trotseren ze elk seizoen. De fotograaf neemt jullie mee in het vereeuwiging proces. In plaats van buiten toch binnen? Dat kan ook. Kom naar een van de fotostudio's, kijk daar weten ze wel raad mee. Fotoshoot is fotografie voor iedereen die een buiten of een fotostudio fotoshoot wilt ervaren. Van een vrijgezellenfeest, een baby fotoshoot, love koppel thema tot aan een bruiloftreportage, zakelijke foto's, zwangerschap fotoshoot, modellen portfolio laten maken. Een spontane groepsfotoshoot met te gekke lachwekkende opdrachten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Alleen op afspraak

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 9:00 tot 19:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijs vanaf € 35 - € 49


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fotoshoot Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Fotoshoot Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fotoshoot Amsterdam te melden